ACB

El Baxi Manresa anuncia la desvinculació de Salva Camps, que apunta a Girona

El Baxi Manresa ha anunciat que Salva Camps, que ha estat un dels assistents de Pedro Martínez en les últimes tres temporades, no continuarà a les files del club i emprendrà una nova etapa professional lluny del Nou Congost. El probable destí del tècnic és el Bàsquet Girona. De fet, el club gironí ha fet una piulada aquest matí avisant que avui farà un anunci, sense més especificacions. Sigui com vulgui, es farà efectiva la clàusula de sortida del badaloní, que emprendrà un nou camí fora de la capital del Bages.

Camps va arribar a Manresa l’estiu del 2020 en substitució de Xevi Pujol, que va passar a ser director esportiu del club, i ha estat les darreres tres temporades com a assistent a la banqueta del Baxi Manresa. El club ha agraït públicament la tasca que ha fet Salva Camps durant les darreres tres temporades, i li ha desitjat “molta sort en el futur.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.