Eurocopa

El Joventut ja coneix els nou rivals de l’Eurocopa

El Joventut de Badalona ha quedat enquadrat en el grup A de l’Eurocopa, al costat del París, el Wolves Vilnius, el Prometey, i el London Lions, a més dels cinc rivals, l’Hapoel Tel-Aviv, el Cedevita Olimpija Ljubljana, el Reyer Venècia, el Besiktas i l’Hamburg, que ja eren coneguts per incompatibilitats amb altres equips. El sorteig s’ha fet aquest migdia a l’edifici de Mediapro de Barcelona i el grup B ha quedat configurat amb el Gran Canària, el Buducnost, el Ratiopharm ulm, el Bourg, el Turk Telekom Ankara, el Lietkabelis, l’Aris de Salònica, el Trento, el l’Slask Wroclaw i el Cluj Napoca.

La setmana passada ja s’havien confirmat els canvis en el sistema de competició, en què es reduirà de vuit a sis els equips de cada grup que accediran als ‘play-off’. Els dos primers es guanyaran el bitllet directe a quarts. Els equips classificats entre el tercer i el sisè lloc de cada grup s’encreuaran per determinar els altres quatre integrants dels quarts. Les eliminatòries seran a partit únic a la pista del millor classificat, tot i que les semifinals i la final es resoldran a tres partits, amb avantatge de camp al millor de la fase regular.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)