Eurocopa

El full de ruta del Joventut

Bàsquet. El Prometey ucraïnès i el Hapoel Tel-Aviv són els principals rivals de grup de la Penya, que començarà l’Eurocopa a casa contra el Besiktas

El Prometey Slobojanske ucraïnès –semifinalista en l’última edició i que jugava els seus partits a Letònia–, el Hapoel Tel-Aviv i l’Umana Reyer de Vènecia es perfilen com els principals rivals del Joventut de Badalona per a les primeres places del grup A de l’Eurocopa després del sorteig que es va efectuar ahir a Barcelona. Completen el grup el París, el Wolves Vílnius, el Besiktas, el London Lions, el Cedevita Olimpija Ljubljana i l’Hamburg. Els dos primers de grup accedeixen directament a quarts i del tercer al sisè s’encreuen amb els de l’altre grup en les eliminatòries de vuitens de final. La Penya jugarà el seu primer partit el 4 d’octubre a casa contra el Besiktas i el primer desplaçament serà el dia 11 a Ljubljana.

En el grup B hi coincideixen el campió, el Dreamland Gran Canària, i el finalista, el Türk Telekom Ankara, de l’última edició. També destaquen el Ratiopharm Ulm i el Buducnost, el campió alemany i el montenegrí, respectivament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)