ACB

El Baxi Manresa suma el primer triomf a la pista del Breogán (85-89) en la pròrroga

Els manresans han hagut de treballar molt en un partit que han dominat i s’els hi ha complicat al final

El Baxi Manresa ha aconseguit la seva primera victòria de la temporada a la lliga al imposar-se per 85-89 a la pista del Río Breogán. Els manresans han hagut de treballar molt i lluitar fins a la pròrroga per guanyar un partit que han tingut controlat en molts minuts i s’els hi ha complicat en els darrers intens del darrer quart. Dani Pérez amb 20 punts i Robinson amb 18 han estat els més destacats.

Des de l’inici del partit el Baxi Manresa ha intentat dominar en el marcador i ho ha aconseguit amb el seu encert en els triples, n’ha anotat quatre de consecutius. Després d’un parcial de 0-8 els del Bages s’han situat deu punts per sobre (11-21). S’ha arribat a la màxima avantatge del primer temps, dotze punts (16-28), a poc del final del primer quart, però en l’inici del segon període els gallecs han fet un parcial de 9-0 que els a situat a només tres per sota (27-30). Dos triples seguits de Vaulet han tornat a donar aire als manresans, que s’han situat altre cop amb dotze punts de marge després d’un espectacular contracop culminat per Robinson (34-46). Els tirs lliures anotats del Breogán en els últims minuts han situat el 43-49 al descans.

En el tercer quart el Baxi Manresa ha estat força desencertat i ha vist com els gallecs han remuntat i s’han posat per davant (57-56). Només tres punts anotats en aquests deu minuts han portat el partit a un 64-59 al final del tercer període. En els darrers deu minuts els manresans han continuat lluitant i s’han tornat a posar per davant (70-75), però han fet massa errades en l’últim minut, no han sabut mantenir l’avantatge i el Breogán ha empatat (77-77) a 3.9 segons del final. Els dos equips ha tingut un atac per guanyar i s’ha arribat a la pròrroga.

En el temps suplementari els manresans s’han centrat, Dani Pérez ha agafat la responsabilitat de guiar a l’equip i anotar i el Baxi Manresa ha sumat el primer triomf (85-89).