Eurolliga

Festival del Barça en el seu debut a l’Eurolliga (91-74)

Els blaugrana ofeguen defensivament a un Efes que viu impotent el despertar dels de Grimau

El Barça, amb Bodiroga, Sergi Roberto i Ferran Torres seguint el partit en directe, ha superat l’Efes en el seu debut a l’Eurolliga (91-74). El joc interior blaugrana ha estat imparable amb Vesely (16 punts) i Willy Hernangómez (18) com a grans referents amb Laprovittola com a gran mestre (13 punts i 8 assistències). La gran defensa dels de Grimau ha estat determinant.

El ritme de partit ha estat frenètic amb alta anotació i possessions curtes. Els turcs amb un trident imparable -Larkin (8 punts), Zizic (9) i Willis (8+4)- i els blaugrana amb un bàsquet col·lectiu amb protagonisme per molts jugadors i rotacions constants (29-22). La igualtat s’ha mantingut fins el 36-34 però Vesely (10 punts) ha liderat el Barça a marxar al descans amb una renda important (40-34) amb els turcs fent un 4/12 triples i el Barça fent un 19/24 de dos als primers 25 minuts. Al tercer quart Jones, amb sis punts seguits, ha capgirat el marcador (45-46) però Willy Hernangómez li ha agafar el relleu interior en atac a Vesely (51-48). Laprovittola ha despertat amb cinc punts seguits i un triple ha retornat un bon coixí (54-48). Al segon temps s’ha mantingut el frec a frec fins al tram final del tercer quart quan la bona defensa blaugrana ha ofegat un Efes que ha sis minuts pel final ha vist com els de Grimau sentenciaven el matx (79-66). Al tram final Brizuela i Parker s’han sumat a la festa.