ACB

Hakanson trenca el Baxi Manresa (87-74)

L’exbase del Barça encadena 11 punts amb tres triples seguits i trenca el matx (64-44)

El Baxi Manresa, que ha fet 3/25 triples no ha tingut opció a Múrcia on Hakanson ha estat la gran bèstia negra amb 24 punts amb 6/7 triples i sent clau en el tercer quart on ha trencat l’equip de Pedro Martínez amb 11 punts consecutius i amb tres triples. La diferència s’ha disparat fins els 20 punts (64-44) i allà s’ha acabat el matx. Al Múrcia no li ha fet falta l’aportació de l’MVP de la lliga Birgander que ha acabat amb 6 punts, 5 rebots i 12 de valoració.

Els manresans han competit però sempre han anat a remolc d’un equip murcià que, a casa seva, serà molt difícil de tombar. L’explosivitat d’Ennis (11 punts) i Hakanson (10) al primer temps ha donat marge als murcians ja al descans (45-36). La bona feina de Taylor, Williams i Brancou (7 punts cadascun) no ha estat suficient perquè els manresans no han tingut solidesa al darrera i els ha costat anotar.

El Baxi Manresa jugarà dissabte vinent (18h) a la pista del MoraBanc Andorra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)