ACB

El Baxi fulmina l’Obradoiro amb cinc triples seguits (76-56)

Els manresans han trencat la igualtat (51-47) amb tres minuts d’inspiració (70-51)

El Baxi Manresa, sense Vaulet, ni Jou ni Dani Pérez, ha sumat una nova victòria al Nou Congost contra el Monbus Obradoiro (76-56). Brancou i Robinson, els més destacats amb 14 punts i Howard, 1/5 triples.

Els manresans han fet un primer temps espectacular defensivament parlant deixant en només 25 punts que han acabat amb 9/22 tirs de dos i 2/11 triples als gallecs. Howard, un dels referents, 0/2 triples i -1 de valoració. Tot i no tenir a Dani Pérez el seu recanvi Dani Garcia ha sortit llançat amb 2/2 triples. Els manresans han anat per davant sempre arribant al descans amb un 37-25. Al segon temps l’Obradoiro ha entrat dins el matx posant emoció fins a set minuts pel final (51-47). Ha estat en aquest moment quan els de Pedro Martínez, que portaven 1/10 triples a la segona part, han encadenat quatre triples seguits (Dani García, Robinson, Valtonen i Steinbergs) per sentenciar el matx (70-51).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)