ACB

Salva Camps: “La idea no és guanyar al Barça sinó ser competitius”

“Anem al Palau Blaugrana que no ham perdut cap partit a casa. És un gran equip, amb grans jugadors que amenacen en totes les posicions i en els últims dos anys en la lliga regular han perdut 4 partits, el 10 % i contra equips que no eren de play-off com l’Unicaja i el Manresa fa dos anys, el 5%” diu Salva Camps abans del Barça - Girona d’aquest diumenge (17 h). “La idea no és guanyar al Barça sinó ser competitius i a veure fins on arribem. Si ens ajuda a arribar al final amb opcions de guanyar, ho intentarem” apunta Camps.

“Em va agradar que l’altre dia hi haguessin 6 jugadors per sobre els 10 punts. Això és jugar com a equip i és la línia que hem de seguir” afirma el tècnic sobre el protagonisme del col·lectiu. Respecte el calendari i les opcions de jugar la copa, assegura: “Em sembla molt bé que hi hagi il·lusió i fins i tot que els jugadors tinguin aquesta ambició, però la meva és intentar ser competitius aquest diumenge i no anar molt més enllà de què haurem de millorar la setmana que ve”. “Quan acabi la primera volta o en les últimes jornades tant de bo estiguem en els llocs amb opcions. N’estarem molt contents i si no ho aconseguim o ens quedem a un partit o per un average ho estarem perquè voldrà dir que tenim moltes victòries. Però fins llavors hem de gaudir, gaudir el partit de demà que és molt maco per als jugadors, en una pista que a tothom li agrada jugar i contra un equip que és un dels millors d’Europa i que juga un molt bon bàsquet” hi afegeix.

El capità

“Anar partit a partit i continuar amb aquesta millora que estem fent” és la resposta de Quino Colom a les aspiracions de l’equip d’entrar a la Copa. “No és fàcil perquè si no ja ho hauria fet algú abans, però intentar jugar al nostre ritme i sobretot controlar el rebot i els seus tirs de tres” son les claus que el capità apunta perquè el conjunt gironí sigui el primer que guanyar al Palau aquest curs. “La gent està gaudint amb l’equip, la feina del dia a dia ens està donant el premi de les victòries” argumenta Colom sobre les opcions d’acabar la primera volta encara entre els vuit primers.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)