Lliga femenina

El Cadí la Seu es queda a les portes de la victòria a Salamanca (65-59)

Les urgellenques després de fer un bon partit s’han hagut de conformar amb una derrota contra el Perfumerías Avenida. Les de Fabián Téllez han fet un gran inici de partit i de la segona meitat, però els rebots ofensius aprofitats per les locals i la intensitat defensiva les han fet quedar-se amb un 65-59 contra les primeres classificades que, amb aquest, no han perdut cap partit de lliga.

Les urgellenques han començat amb intensitat, un ritme alt, i molt encertades. Al contrari que les locals, i així, les de Fabián Téllez han començat guanyant de 7. Però aviat, les de la Seu d’Urgell s’han vist perjudicades per les pèrdues i l’Avenida, que mai perdona, les ha castigat tancat el primer parcial empatades a 16. La segona meitat les locals ja havien apujat el ritme i millorat la intensitat defensiva i han aconseguit marxar al descans guanyant per 32-30.

El segon temps el conjunt de Téllez no ha deixat veure el seu desgast, tot el contrari, han sortit encara més endollades amb un bon plantejament de partit i una gran combinació de l’equip i han aconseguit tancar el tercer quart anant per davant amb el 47-49 al marcador. Partit obert i igualat, res del que potser es podia esperar en un enfrontament entre les primeres i les tretzenes. L’últim quart les locals, que encara no havien perdut cap partit, no volien que aquest fos el primer, i han sortit a per totes tornar-se a posar per davant. Les urgellenques però, tampoc volien deixar perdre l’oportunitat de sorprendre a Salamanca i no ho ha posat fàcil a les locals deixant el partit obert fins al final, empatant, avançant-se, tornant a empatar... Finalment però, l’Avenida han demostrat perquè són primeres, guanyant sobretot a les catalanes en els rebots ofensius, i han aconseguit tancar la novena victòria en 9 jornades de lliga. I tot i que les de la Seu d’Urgell avui haguéssin merescut més, s’han quedat amb un 65-59