NBA

Retorn de LeBron James a Cleveland amb triomf i exhibició de Davis

El retorn de LeBron James a Cleveland, casa seva durant molts anys, s’ha saldat amb un triomf dels Lakers contra els Cavaliers (115-121) en què The King ha tingut un paper com sempre fonamental –22 i 6 rebots– però en què el seu company Anthony Davis ha estat el més prolífic amb 32 punts i 13 rebots. La nit, en canvi, no ha estat gens agraïda per a l’eslovè Luka Doncic i els Mavericks, que han caigut davant dels Clippers (107-88) a pesar dels 30 punts, 3 rebots i 4 assistències del jugador europeu.

Joel Embiid, per la seva banda, continua signant una gran temporada. Amb 35 punts, 11 rebots i 9 assistències ha estat de nou clau en el triomf dels Sixers, que han superat per 127-123 els Oklahoma Thunder, conjunt en què ha destacat el rookie d’or Chet Holmgren amb 33 punts i 6 rebots. El segon millor anotador dels Sixers ha estat Tyerese Maxey amb 28 punts. Els Heat, vigents subcampions, per la seva banda, han caigut davant dels Nets (112-97) sense les seves figures Butler i Adebayo. Mikal Bridges, amb 24 punts, ha estat el màxim anotador dels vencedors. Els Wizzards (2-14) segueixen en caiguda lliure i han sortit escaldats davant dels Hawks (108-136). Tare Young ha fet 26 punts, 10 assistències i 6 rebots pels d’Atlanta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)