NBA

Nova exhibició de Nikola Jokic (Nuggets) amb un triple doble

Nikola Jokic ha estat una vegada més el jugador de la nit a l’NBA. El pivot serbi ha signat un triple doble amb 32 punts, 10 rebots i 15 assistències en 33 minuts que constaten la seva gran visió perifèrica i que descriuen en certa manera el joc dels Nuggets, els vigents campions de la competició i ara segons de la conferència Oest amb 13-6 rere els Wolves (13-4). L’equip de Denver ha derrotat els Rockets per 134-124. El seu company d’equip Michel Porter ha jugat igualment un paper fonamentals en el triomf amb 30 punts, 10 rebots i 5 assistències. L’altre element clau ha estat el retorn de Jamal Murray 16 punts, 6 rebots i 6 assistències–, el jugador que millor es complementa amb Jokic i amb el qual conformen el millor 2x2 de l’NBA, després d’onze partits absent per lesió..

També ha estat una nit agraïda per als Lakers, que liderats per D’Angello Russell –35 punts, 4 rebots i 9 assistències– han superat els Pistons, el cuer a l’Est amb un lamentable 2-16, per 107-133. Anthony Davis, amb 28 punts i 16 rebots, i LeBron James, 25 punts, 8 rebots i 3 assistències han completat un triangle de valor.

Els 40 punts de De’Aaron Fox no han estat un argument prou sòlid perquè els Kings dobleguessin la força dels Clippers (117-131), que han tingut a Kawhi Leonard (34 punts) i a James Harden (26) d’estendards. L’alemany Franz Wanger (31 punts, 6 rebots i 3 assistències), per la seva banda, ha estat l’home clau dels Magic en el triomf sobre els Wizzards (139-120).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)