NBA

Embiid anota 50 punts en la victòria dels 76ers, i Doncic en fa 40 en la dels Mavericks

Els Timberwolves sumen el cinquè triomf seguit i continuen líders

Joel Embiid ha tornat a la competició després de no jugar els dos últims partits per malaltia i ha estat la peça clau de la victòria dels Philadelphia 76ers a la pista dels Washington Wizards per 126-131. L’últim MVP de la NBA ha anotat 50 punts , amb 13 rebots i 7 assistències en un gran partit, i és el segon pivot de la història amb més partits de 50 punts només per darrera de Kareem Abdul Jabbar.

Luka Doncic també s’ha mostrat molt encerta de cara a cistella i ha signat un magnífic triple-doble en la clara victòria del Dallas Mavericks per 147-97 contra els Utah Jazz. L’eslovè ha anotat 40 punts, 10 rebots i 11 assistències, i ha tornat a demostrar que està en un gran moment de forma.

Els Minnesota Timberwolves, líders de la NBA amb 16 victòries i 4 derrotes, i de la Conferència Oest. han sumat el cinquè triomf consecutiu en imposar-se per 102-94 contra els San Antonio Spurs. La victòria dels Timberwolves ha estat força coral amb cinc jugadors que han superat els 15 punts anotats. Rudy Gobert també ha destacat en els rebots i n’ha agafat 20, anotant 16 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)