Lliga femenina

Laura Antoja : “L’equip ha de continuar amb aquesta línia”

“La intenció de seguir millorant-nos a nosaltres mateixos i si fem un bon partit, l’hem de guanyar.” És com afronta l’Spar Girona el desplaçament a Vigo, en la visita al Celta després d’una setmana neta de partits que l’Uni, segons la seva entrenadora, ha pogut treballar “situacions més encarades a nosaltres i a la construcció de l’equip”. “Les coses s’han de demostrar a la pista” puntualitza Laura Antoja, que demana: “Intensitat, contacte i qualsevol dels partits a la que et despistes pots buscar-te un problema i és sobretot el que no tenim ganes de tenir. L’equip està millorant en l’aspecte col·lectiu: estem buscant-nos millor, canviant millor la pilota de costat i tapant millor la defensa”.

“És una molt bona notícia perquè és una jugadora que ja coneix el club, ja sap l’ambició que hi ha i com es treballa, em coneix a mi i l’adaptació serà molt més fàcil, però s’haurà d’adaptar al joc col·lectiu i a totes les peces” posa en context sobre el fitxatge de Rebekah Gardner, que reconeix ser “molt benvingut al vestidor i a les xarxes socials, però sobretot perquè necessitem una jugadora d’aquest tipus. Per acabar de tenir aquella potència exterior que ens doni molts més espais a tot arreu. “L’equip ha de continuar amb aquesta línia i quan ella arribi s’incorporarà a la dinàmica que portem” reitera.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)