ACB

Marge de millora

Yves Pons, abans de rebre la Penya, diu que han incidit en la defensa aquests darrers dies

“És una bona oportunitat per executar tot allò que hem estat treballant al llarg de la setmana durant els entrenaments”, va dir Yves Pons, ahir, a la botiga que el Bàsquet Girona té al carrer Santa Clara. L’aler pivot va explicar en quins aspectes han incidit preparant el duel de demà al migdia a Fontajau contra el Joventut i després d’encaixar més de 100 punts en els tres darrers partits de lliga. “Hem estat parlant molt sobre la defensa, és un aspecte en el qual hem de millorar molt, mitjançant més contactes i posant-hi el cos: anar-hi més fort com a equip. També es molt important comunicar-nos entre nosaltres quan estem defensant i aquest partit és una bona oportunitat per posar-ho en pràctica. Si ho fem tindrem moltes oportunitats de mostrar-nos competitius.”

El Joventut arriba al partit havent enllaçat cinc victòries entre l’ACB i l’Eurocopa. Abans, havia encaixat més d’un centenar de punts cinc vegades i sempre fora de casa: a Europa contra el Hapoel Tel Aviv (103-99) i l’Hamburg (108-76) i a l’ACB a Saragossa (113-83), Màlaga(113-91) i Múrcia (105 - 73).

La Marató, també demà

La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, la 32a edició de la qual serà demà i es dedica a la salut sexual i reproductiva (SSIR), té un any més amb el suport del club de Marc Gasol. El Girona té preparades diferents accions i els aficionats que vagin a Fontajau i facin un donatiu entraran en el sorteig d’una samarreta de cadascun dels equips, les dues signades. També es ven el xuixo solidari –tots els beneficis van a La Marató– i, qui ho vulgui, pot fer un vídeo de 360 graus sobre una plataforma que rebran en els seus respectius mòbils, de manera gratuïta i per compartir amb l’objectiu de donar visibilitat a La Marató –hi apareixerà el logotip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)