ACB

Salva Camps: “El Joventut hauria d’estar dels vuit primers”

“Parlem d’un equip que hauria d’estar dels vuit primers, com els últims anys. Té jugadors amb molta experiència i coneixements del joc i sí que han tingut molts problemes de lesions i per això els joves han fet aquest pas endavant, fent de la necessitat virtut, i ara que han tornat els lesionats és un equip més fet” diu Salva Camps sobre el Joventut, que visita Fontajau aquest diumenge al migdia. El tècnic, que té els dubtes de Juani Marcos i Èric Vila, focalitza la feina que han fet pensant en ells mateixos: “Hem fet una bona setmana d’entrenaments com normalment, amb bon ritme i qualitat i pensant en nosaltres. De la Penya, comptem que hi siguin tots” afirma sobre la presència dels tres extracomunitaris en la plantilla verd-i-negra, fet que obliga Carles Duran a descartar Andrews, Thomas o Cook.

“Cada partit és una final, però ho ha estat sempre, des del primer partit” explica Jaume Sorolla, que sobre la proximitat del final de la primera volta, reconeix: “Els jugadors estem mentalitzats en què cada victòria és important. No ens fixem la copa com un objectiu però sí que seria un premi”. “Pot anotar molt fàcilment, passa bé que és una de les seves característiques. Hem de pressionar i ser molt físics” apunta el tortosí sobre Ante Tomic. De la seva trajectòria a Fontajau, on du tres temporades, hi afegeix: “Cada any hem jugat un estil diferent i el que faig és aprendre’n. Estic molt a gust aquí a Girona, el club em tracta molt bé i el que vull és seguir treballant per aconseguir el màxim de victòries possibles i anar creixent amb el club”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)