Lliga femenina

L’Spar Girona anuncia que Laura Antoja deixa de ser l’entrenadora

L’Spar Girona ha anunciat avui la destitució de l’entrenadora mataronina Laura Antoja (1977) després de la derrota clara que va patir l’equip dissabte a casa contra l’Estudiantes (60-78). El club, que ha agraït la tasca d’Antoja, no ha anunciat qui la substituirà.“Volem agrair a la Laura la seva estima al club mostrada durant tots aquests anys. El seu treball, dedicació, professionalitat i proximitat durant la seva estada al club.” Aquesta tarda, l’entrenadora i la directora esportiva Laia Palau atendran els mitjans. Per altra banda, el segon entrenador Jordi Sargatal serà l’encarregat de dirigir les pròximes sessions d’entrenament. La notícia arriba menys d’un dia i mig abans del partit de tornada de l’eliminatòria de setzens de final de l’Eurocopa contra el Szekszárd hongarès. La setmana passada, l’equip gironí va encarrilar l’eliminatòria amb una victòria per 77-89.

Exjugadora del club (2009-2011) i fisioterapeuta de l’equip que va guanyar la lliga el curs 2014/-2015, Antoja havia estat segona d’Alfred Julbe i de Bernat Canut i aquest curs havia agafat l’alternativa com a màxima responsable de l’equip. L’Uni ha superat la fase de grups de l’Eurocopa sense problemes però en la Lliga Femenina no ha acabat de rutllar i és quart amb 8-4 i dues derrotes encaixades a Fontajau. També va perdre la final de la Lliga Catalana contra el Cadí la Seu.

Paral·lelament i en la mateixa categoria, el Jairis va anunciar diumenge que el tècnic gironí i exentrenador de l’Uni Èric Surís no continua al club.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)