Lliga femenina

Laia Palau: “Més que pels resultats, que també, l’equip no acabar de convèncer”

“Fem la roda de premsa per comentar que Laura Antoja no seguirà com a entrenadora de l’Spar Girona. Primer de tot, dir que estava convocada amb ella. Ha dit que sí al matí i després al migdia ha demanat si podia no venir”, ha iniciat la directora esportiva Laia Palau la seva compareixença aquesta tarda hores després que el club gironí anunciés en un comunicat la destitució d’Antoja. “Jo us explico una mica com ha anat”, ha prosseguit Palau: “Més que pels resultats, que també, sobretot després de la derrota de dissabte passat, que ens va fer molt mal per la imatge i que a ella també li va fer mal, la sensació que teníem des del club era que l’equip no acabava de convèncer, ni a nosaltres ni al públic de Fontajau. Sabeu que estem en un moment complicat per a nosaltres amb la competència que tenim amb el futbol i el bàsquet. Aquest any hem fet una aposta important amb aquesta plantilla que podria ser d’Eurolliga. Com a club tenim una urgència i busquem una reacció dins de l’equip”, ha analitzat l’exjugadora: “Ja estem a mitjan de temporada i pensem que és el moment idoni per intentar revertir aquesta situació i perquè tenim un calendari per davant en el qual si no vigilem, el tema de la classificació per la copa se’ns pot complicar i volem ser caps de sèrie. I dimecres tenim la tornada de l’Eurocopa, un dels objectius principals de la temporada.”

Respecte del futur immediat, ha donat les claus de com s’ho faran: “Tan dimecres com dissabte a Fontajau contra el Gernika, en una setmana importantíssima, el Jordi Sargatal s’ocuparà de l’equip. Tenim plena confiança amb ell”.

Ambició i espectacle

A més, ha volgut remarcar que “pel club, la junta i jo, posar la Laura d’Antoja d’entrenadora era una aposta molt personal pel respecte que li tenim, per tot el que ha fet pel club. Volíem donar-li aquesta oportunitat. Potser molta gent dirà que no li hem donat prou temps, però també hem d’entendre que nosaltres seguim sent ambiciosos i volem estar a les finals. Tenim una plantilla suficientment bona per competir i estar a dalt. Totes les decisions que prenem són pensant que volem millorar l’equip”. Palau ha revelat que Antoja “ha entès com funciona aquest món” i ha explicat que ha advertit a la plantilla que les “responsabilitats són compartides.” Aixímateix, ha remarcat que el club “en cap moment llança la tovallola respecte de la seva ambició: se’n va la Mitchell i portem la Rebekah. Volem recuperar grans nits d’espectacle a Fontajau, que la gent disfruti. Això no ho hem aconseguit i per això hem pres aquesta decisió”. Respecte de Rebekah Gardner l’esperem per “l’any que ve, tot i que estem treballant per veure si pot venir abans”. Quant al retorn de la lesionada Irati Etxarri: “Si tot va bé, a mitjans de gener.”

El recanvi: experiència

Respecte del proper entrenador, que “encara no està de tot tancat i per això no podem dir”, ha parlat amb claredat però sense precisar: “No farem invents. Buscarem algú amb experiència i que sàpiga de què va això perquè l’adaptació sigui el més ràpida possible.” L’equip tindrà dies de festa per Nadal i tornarà a la feina el dia 27.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)