ACB

Markel Brown deixa el Bàsquet Girona

Markel Brown ja no pertany al Bàsquet Girona. Ja ho deixava entreveure ahir el mateix jugador, que va participar en un acte del club a la Fundació Els Joncs –“si fos per mi, estaria tota la temporada a Girona, però això és la vida i el bàsquet i no ho pots controlar tot”, assegurava–, i el club ho ha comunicat avui: “El Bàsquet Girona i el jugador Markel Brown han arribat a un acord per rescindir el contracte que els unia. Des del club es vol agrair la seva professionalitat i la seva implicació en el dia a dia i li desitja molta sort en els seus reptes de futur.”

L’escorta nord-americà, que havia de ser un referent a l’equip de Salva Camps, presentava uns números molt discrets (7,7 punts, 1,5 rebots i 1,5 assistències per partit) i el seu rendiment no convencia el conjunt gironí. Del seu breu pas per Girona, només destacarà el partidàs contra l’UCAM, amb 29 punts i 6/10 en triples (82-76). El Varese s’havia interessat a recuperar-lo, però Brown acabarà la temporada al Nàpols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)