Lliga femenina

El Barça CBS no pot guanyar al cuer, que suma el primer triomf (59-52)

Les blaugrana encadenen la sisena derrota contra el Bembibre

El Barça CBS continua encadenant mals resultats i ja porta sis derrotes seguides. En questa ocasió ha perdut a la pista del cuer, l’Embutidos Pajariel Bembibre, que s’ha imposat per 59-52 i ha sumat el primer triomf en les tretze jornades que es porten de la lliga femenina. El conjunt blaugrana gairebé sempre ha anat per darrera en el marcador i ha arribat a perdre de 13 punts. El Barça ha fet un nefast percentatge de triples amb 0 de 14. Ginzo ha estat la màxima anotadora amb 16 punts.

Després d’un inici de partit anivellat (8-8) el Barça ha començat a fallar llançaments i el Bembibre ha millorat la seva defensa. El resultat ha estat un parcial de 7-0 i s’ha arribat al final del primer quart amb un 15-8 per les locals. En l’inici del segon període el conjunt lleonès ha arribat a la seva màxim diferència de 13 punts (23-10). Les blaugrana han reaccionat, han fet un parcial de 0-8 i s’han tornat a acostar en el marcador arribant al descans amb un 27-20.

La reacció de Barça ha continuat en l’inici de la segona meitat i ha empatat el partit (32-32), però no ha acabat la feina no s’ha posat per davant. El Bembibre ha fet un parcial de 8-0 i les blaugrana han hagut de tornar a treballar per entrar en el partit. Després del 40-38 del final del tercer quart, el Barça s’ha situat per primer cop per davant en el marcador a cinc minuts del final (43-44). El conjunt lleonès, amb el suport de seu púbic, ha cregut més amb la victòria que el conjunt blaugrana i amb molt d’encert en els tirs lliures en els minuts finals s’ha emportat la victòria per 59-52.