ACB

El Barça només aguanta el primer quart i perd a la pista del segon, l’Unicaja (91-71)

El conjunt malagueny suma la seva dotzena victòria consecutiva

El Barça ha estat clarament superat en la seva visita a la pista de l’Unicaja Màlaga i ha perdut per 91-71 contra el segon de la lliga. Els blaugrana, el tercer de la taula, només han aguantat el primer quart, i després el conjunt malagueny ha intensificat el seu joc, sobretot en la defensa. El Barça ha tingut problemes per anotar i ha perdut fins a 21 pilotes.Vesely i Parra han estat els màxims anotadors blaugrana amb 11 punts

El Barça ha iniciat el partit amb encert, s’ha posat per davant i amb 11 punts de Parra, 3 de 3 en triples, ha arribat a tenir 7 punts de marge (19-26) al final dels primers deu minuts. En el segon període el conjunt malagueny ha pujat la seva intensitat defensiva, molts cops fregant el limit permès, i ha boquejat l’atac blaugrana que només ha fet 11 punts en deu minuts. Un parcial de 8-0 ha situat per davant a l’Unicaja (35-30), i amb el suport dels seus aficionats ha arribat a tenir 12 punts d’avantatge (48-36). El Barça, que ha perdut moltes pilotes, ha arribat al descans amb un punt més, 48-37.

En els primers minuts del tercer quart els malaguenys s’han situat 15 punts per sobre (58-43). Els blaugrana han reaccionat una mica, han millorat l’encert en atac i s’han apropat una mica en el marcador per situar-se per sota els deus punts durant uns minuts (65-58), però ha estat un miratge. L’Unicaja ha tornat a dominar com ha volgut ha incrementat la seva diferència i ha arribat a la màxima avantatge de 20 punts al final del partit.