Eurolliga

Mala imatge i nova derrota

Bàsquet. Eurolliga. El Barça sempre va anar a darrere en el marcador i en els últims deu minuts va dimitir del partit a la pista del Mònaco, on va arribar a perdre de 30 punts

Mònaco 91 Barça 71

MÒNACO:Blossomgme (11), Brown (4), Motiejunas (8), Strazel (3), James (20) –cinc inicial–; Okobo (9), Diallo (19), Cornelie (5), Walker (6) i Hall (6). 17/36 de 2 punts. 15/30 triples (4 Diallo, 3 James, 2 Okobo i Walker, i 1 Blossomgame, Cornelie, Motiejunas i Strazel). 12/17 tirs lliures. 35 rebots (6 Hall). 17 assistències (5 James). 102 valoració (23 James i Dillo).BARÇA:Da Silva, Vesely (6), Kalinic (10), Satoransky (2), Laprovittola (9) –cinc inicil–; Paulí (2), Brizuela (2), Hernangómez (4), Parker (15), Nnaji (4), Jokubaitis (7) i Parra (10). 16/32 de 2 punts. 8/27 triples (2 Kalinic, Parker i Parra i 1 Laprovittola i Jokubitis). 15/20 tirs lliures. 37 rebots (6 Hernangómez). 13 assistències (4 Satornsky). 72 valoració (14 Parker).PARCIALS:27-15, 20-21 (47-36), 20-16 (67-52 i 24-19 (91-71.

El Barça va mostrar una molt mala imatge a la pista del Mònaco en la dissetena jornada de l’Eurolliga, i no va donar cap mostra de poder o saber reaccionar davant la mala ratxa de resultats. Els blaugrana van ser clarament derrotats per 91-71 en un partit en què sempre van anar a darrere en el marcador i que en el minut 5 ja perdien d’11 punts, i van arribar a perdre de 30 a falta de quatre minuts per al final. Aquesta és la sisena derrota en competició europea i la setena en els últims deu partits que ha disputat en totes les competicions.

Els blaugrana van ser superats des de l’inici del partit per la intensitat del Mònaco, que es va situar amb 11 punts d’avantatge (14-3) en el minut 5. Una petita reacció després d’un temps mort va fer que el Barça s’acostés fins als cinc punts, però l’encert en els rebots i en les segones accions van portar el Mònaco a un 27-15 al final del primer quart. La tònica es va mantenir en el segon període i els locals van arribar a tenir 16 punts de marge (38-22). Als blaugrana els va faltar intensitat defensiva i van perdre massa pilotes en atac. Només Laprovittola va mantenir una mica l’encert anotador i es va arribar al descans amb un 47-36.

El Barça ho va continuar intentant i es va mantenir al voltant dels 10 punts per sota en el marcador, però en cap moment va fer la sensació de que podia remuntar el partit. Amb el 54-44, el millor jugador del Mònaco, James, es va retirar de la pista perquè en una topada amb la barbeta de Satoransky es va fer un trau al cap i va sagnar clarament. Els locals no van notar la seva absència en els minuts següents, van fer un parcial de 7-0 i van arribar al final del tercer període amb 15 punts de marge, 67-52. James va tornar en l’últim quart i va acabar amb 20 punts i 23 de valoració. En els últims deu minuts, els blaugrana van dimitir del partit, van encaixar un parcial de 17-0 i el Mònaco es va situar 30 punts per sobre (89-59) a quatre minuts del final. En els darrers instants el Barça va maquillar una mica el resultat.

LA MALA RATXA

Els blaugrana van encaixar la setena derrota en els últims deu partits disputats