ACB

Una gran diferència

Sergi Martínez i Juani Marcos, dubte per al debut de Fotis Katsikaris demà contra el Granada

Sergi Martínez (2,02 m, 1992) i Juani Marcos (1,90 m, 2000) són dubte per al Girona-Granada de demà al migdia (12.30 h), una autèntica final en el debut de Fotis Katsikaris perquè el conjunt andalús és qui marca la permanència ja que ocupa el tercer lloc per la cua de la classificació, amb només una victòria menys que els gironins, que en el següent partit a casa rebran l’Obradoiro, que acredita el mateix balanç que el conjunt de Pablo Pin (6-13).

Martínez i Marcos s’han incorporat de manera gradual als entrenaments, segons va comunicar ahir el club gironí, en el marc del procés de recuperació de les respectives lesions. L’aler rubinenc es va fer mal al braç dret en el duel a casa contra el Baskonia, en la quarta de les set derrotes seguides que van provocar la sortida de Salva Camps. El base de Rosario, que s’ha perdut 11 dels 19 partits de lliga per culpa de diversos problemes físics en la seva primera temporada a l’ACB, va notar una punxada a l’abductor en la primera meitat de l’últim partit a casa, contra el Palència, en què tot i que només va poder jugar 14 minuts va ser el millor dels locals en valoració (18). Els dos jugadors, cedits pel Barça, només han coincidit en sis partits i en cinc tots dos van formar part del cinc inicial. Tres són els de l’arrencada de la lliga, quan l’equip va començar amb 3-0 gràcies al partit a Granada (91-102). Martínez és el líder de l’equip en rebots (6,2) i el que més juga (25:56), mentre que Marcos lidera l’estadística en assistències (3,8) i recuperacions (1,3, empatat amb l’aler) i és segon en punts (9,8) i valoració (12,3), només superat per Ike Iroegbu (15,7 i 13,3).

LA DADA

6
partits
han coincidit els dos jugadors, i només en un no van formar part tots dos del cinc inicial.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)