Lliga femenina

El Cadí es queda en blanc a Ferrol (81-67)

El Sedis, que duia 8/14 triples a la primera meitat, acredita 1/12 a la segona

Onzena derrota en dotze partits per al Cadí com a visitant, que a més torna a casa amb Elise Ramette lesionada. El Sedis, que havia guanyat per 93-76 a la primera volta, havia dominat a l’inici gràcies al seu encert de 6,75 m, des del 0-3 frontal a tauler de Remenárová que obria un 2-16 que completava la mateixa eslovaca d’ofensiu. La mateixa pivot cometia una antiesportiva després de pèrdua a 4:44 que permetria les locals fer-se amb el ritme del partit malgrat els dos triples seguits de Melgoza (6-19 i 8-22).

El setè punt de Mestres, de tir lliure, permetia empatar a 26 al final del primer quart i el Ferrol es posava per davant a l’inici del segon 34-29 (15è punt amb 3/3 triples de Pospisilova), quan arribaria a manar de 9 (43-34 Fequiere de 6,75 m).

L’encert en el triple (7/20 i 8/14 a la primera meitat) desapareixeria a la segona meitat, a l’inici de la qual la lesió de Ramette (11 punts sense fallar cap tir, 4 assistències i 16 de valoració) a l’espatlla esquerra –la ma de tir– suposava un contratemps per a les de l’Alt Urgell, que milloraven al darrera però es quedaven sense idees al davant i anirien a remolc i, veuria com el triple de Soriano, el segon en tota la segona meitat, de soriano, enfilava la màxima del Baxi: 73-59 a 3:12. Pospisilova amenaçava l’average amb el 75-60 a 2:27 i el tercer triple de Howard el responia Melgoza (78-65) en el primer visitant des del segon quart. Pospisilova seguia castigant la zona de Téllez des de 6,75 m (81-65) i Remenarova salvava la diferència.