ACB

Marc Gasol posa al dia els aficionats

Bàsquet. ACB. El president parla del projecte del Bàsquet Girona i de les seves intencions en una trobada amb 65 seguidors

Dies després d’anunciar la seva retirada com a jugador, Marc Gasol va esbossar les línies del projecte que té pensat per al Bàsquet Girona. Ahir hi va tornar, però no es va explicar davant dels mitjans de comunicació, sinó davant dels aficionats. En una trobada amb 65 seguidors que va fer al pavelló de Fontajau, el president del Bàsquet Girona va conversar i va respondre, sense cap pressa, a totes les inquietuds dels aficionats. Com ja havia fet en una entrevista a aquest diari, Marc Gasol va parlar del procés de conversió en societat anònima esportiva i de la necessitat de desvincular-ne els equips de formació, que s’integraran en una fundació per no dependre de l’estabilitat del primer equip. També va conversar amb els aficionats sobre les necessitats al pavelló de Fontajau –la il·luminació, entre d’altres aspectes–, de sostenibilitat, dels campus i els casals, i va destacar la bona sintonia amb l’Uni Girona en el treball amb el planter. Com és natural, entre els aficionats hi havia interès també per parlar de la situació del primer equip, que diumenge reprèn la competició –després d’un llarg parèntesi– amb un partit de molta transcendència a casa contra l’Obradoiro (12.30 h).

El ‘horseball’

Èric Vila i Stefan Djordjevic van visitar ahir l’hípica Raul Pinteño de Girona per fer una activitat de horseball amb nens i nenes discapacitats, una activitat que s’ha realitzat en col·laboració amb Hyundai Fornells Motor. El horseball és un joc que enfronta dos equips de quatre jugadors per costat que han de recollir de terra, sense desmuntar, una pilota embolicada en una armadura amb sis mànecs de cuir i que a través d’un conjunt de passades i defenses han d’introduir en unes canastres enlairades verticalment en els extrems del camp. És una adaptació europea del joc de l’ànec d’Argentina, és una hàbil barreja de bàsquet, rugbi i equitació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)