Eurolliga

Definida la final a quatre, sense el Casademont

Fenerbahçe - Çukurova i USK Praga - Villeneuve d’Ascq, les semifinals

El Çukurova va superar el Casademont Saragossa a Mersin per 86-63 amb 12 punts (2/3 triples) de María Araujo, 10 dels quals en 8 minuts al primer quart, i 11 de Laura Cornelius en el tercer partit dels quarts de final de l’Eurolliga. Mariona Ortiza es va quedar amb 5 punts, 5 rebots i 5 assistències i Marina Mabrey, que va provocar el Príncipe Felipe en el segon partit, va acabar amb 16, 8 i 14 (28 de valoració) L’equip de Mersin jugarà la semifinal contra el Fenerbahçe, l’únic que va resoldre els quarts 2-0 –va eliminar l’Avenida– i vigent campió. Serà la repetició de la última final.

El Villeneuve d’Ascq de Kennedy Burke (8 punts i 8 Rebots) va eliminar el DVTK hongarès amb el 58-73 i jugarà l’altra semifinal contra l’USK Praga de María Conde (11 punts i 11 rebots), que va guanyar el tercer partit de la sèrie amb l’Schio (2 i 2 de Julia Reisngerová) per 74-54.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)