ACB

“Benvinguts a casa”

Retorns. La Penya passa imatges pel videomarcador de Ricky, Parra i Laprovittola abans de la presentació i l’Olímpic es rendeix als ídols

Un dels focus d’atenció era veure la rebuda que tindrien els jugadors formats al planter Ricky i Parra i també l’heroi de la Penya Laprovittola. El club va ser molt intel·ligent i va tenir una acció de 10 perquè just abans de la presentació oficial dels jugadors del Barça van passar pel videomarcador imatges dels tres jugadors en la seva etapa verd-i-negra. Això va emocionar als tres jugadors –amb Parra amb els ulls plorosos–, que es van endur una ovació espectacular a l’Olímpic ple a vessar i amb el públic dempeus. Per posar la pell de gallina a més d’un. Després, durant el partit, sí que van rebre xiulets, com és lògic, perquè era un rival esportiu. Però la Penya va aconseguir posar-se els seus ex a la butxaca en un gest excel·lent del bressol del bàsquet: Badalona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)