Lliga catalana

Laura Peña (Spar Girona) aparca el bàsquet per motius de salut

L’Spar Girona ha anunciat avui que la seva jugadora Laura Peña aparca el bàsquet per motius personals relacionats amb la salut sense especificar-ne data de retorn. La jugadora ho ha explicat en un comunicat: “Fa uns anys que hi ha alguna cosa a dins meu que no està bé, que no funciona i que no em permetia fer i gaudir del que més m’apassionava. És per això que he decidit parar la meva activitat professional per un període de temps que ara mateix no us sabria concretar. Vull agrair al club, staff i companyes tot el suport que estic rebent. Soc afortunada d’estar rodejada de tots i cada un d’ells”. En el mateix comunicat, l’Spar Girona mostra “el seu total suport, respecte i admiració” cap a Peña i demana que es respecti “la privadesa de la jugadora”.

La base de Vilassar de Mar (1,73 m, 1998) ha arribat aquesta temporada al conjunt gironí procedent del Cadí la Seu després de signar per dues temporades. Va ser baixa per “motius personals” dissabte a Fontajau contra el Gran Canària i avui s’ha donat a conèixer la seva decisió. L’equip de Roberto Íñiguez iniciarà dijous els quarts de final de la Lliga Femenina a la pista del Jairis (20.15 h). La baixa de Peña en la direcció del joc és sensible en una posició fonamental en que Sandra Ygueravide, que la setmana passada va tenir problemes cervicals, s’haurà de multiplicar i en què Marta Canella també entra en la rotació. El club no es planteja fer cap fitxatge. De fet, només ho podria fer en el supòsit d’una lesió de llarga durada.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)