ACB

Fjellerup aposta pel Girona

Bàsquet. ACB. L’argentí renova el seu compromís amb el Bàsquet Girona i és la tercera peça confirmada amb el seu compatriota Juan Fernández i Durham

El Bàsquet Girona va afegir ahir una nova peça al puzle de l’equip del curs vinent: Maxi Fjellerup. L’argentí és un dels jugadors que ja eren a l’equip que va pujar a l’ACB ara fa dues temporades, en el qual també hi era el pivot tortosí Jaume Sorolla, amb el qual el club té un acord de renovació per dues temporades però no segellat. Fjellerup (1,98m, 1997) ha jugat aquest curs una mitjana de 12 minuts, amb 4,7 punts, 2,3 rebots i 3,8 de valoració en 26 partits. L’internacional absolut argentí va arribar a Girona el gener del 2022 procedent del Palma i afrontarà la seva quarta temporada a l’entitat.

Busquets, cas obert

D’altra banda, encara no està tancada la porta a poder aconseguir el retorn de Pep Busquets. El Joventut està immers en el fitxatge de Ricky Rubio i el tècnic Dani Miret va dir això sobre l’opció que Busquets surti de la Penya: “Estem parlant directament amb ell veient la millor situació. El que acabi passant serà una decisió consensuada. Tenim pendent una conversa, no tenim pressa, el més important és encertar i prendre una bona decisió.” El club continua confegint la plantilla del curs vinent a les ordres de Fotis Katsikaris. De moment, ha fitxat el pivot argentí amb passaport espanyol Juan Fernández (Río Breogán) i el base escorta nord-americà Aljami Durham (Hamburg). Per contra, el Girona tindrà les baixes confirmades a la pintura de l’hongarès Gyorgy Goloman i del canadenc Khem Birch. Els cedits pel Barça aquesta temporada Sergi Martínez i Juani Marcos, per la seva banda, són a un pas de continuar a Fontajau.

LES REACCIONS

Volem continuïtat a la plantilla amb un jugador que va tenir connexió amb Katsikaris i que ha mostrat compromís
Fernando San Emeterio
DIRECTOR ESPORTIU GIRONA

Marc Gasol, homenatjat per la FEB

X.B.

La Federació Espanyola de Bàsquet (FEB) va aprofitar el partit de preparació del preolímpic que la selecció espanyola va fer ahir al Wizink de Madrid contra Itàlia (84-87) per retre un homenatge a Marc Gasol. El president del Bàsquet Girona, una llegenda del bàsquet espanyol, va fer primer una roda de premsa per explicar tota la seva actualitat i després, amb el Wizink dempeus i els trofeus que ha aconseguit al costat, va rebre l’homenatge del bàsquet espanyol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)