Lliga femenina

Espanya tanca el torneig de Charleroi amb una victòria contra el Canadà (48-61) (48-61)

La selecció espanyola venç al Canadà (48-61) en el segon partit del torneig de Charleroi, emmarcat en la gira de preparació per als Jocs de París. La trobada, disputada 24 hores després de la derrota davant Bèlgica (76-58), s’ha vist contagiada pels baixos percentatges d’anotació (34% en tirs de camp) i per l’absència d’algunes jugadores WNBA en tots dos equips. Espanya seguirà la gira de preparació a Segòvia on s’enfrontarà a Austràlia el dia 22 i al Canadà el dia 24. L’equip debutarà en els Jocs de París davant la Xina el 28 de juliol.

La defensa d’Espanya donava pas a un inici desitjat amb María Conde (7 punts) liderant a les seves companyes en atac. La capitana Alba Torrens (11 punts) se sumava a la festa i Espanya marxava al descans dominant (23-27) malgrat les serioses dificultats de l’equip per a sostreure avantatges considerables.

Encara sense algunes de les figures que disputaran els Jocs, com és el cas de la nacionalitzada Megan Gustafson o de la canadenca Bridget Carleton, a tots dos equips els costava trobar fluïdesa en atac. La capitana canadenca, Natalie Achonwa, tenia un paper residual i Nirra Fields (16 punts) era l’encarregada de sostenir a les seves companyes en atac.

Amb un marcador ajustat en arribar a l’equador del tercer quart, Espanya premia l’accelerador gràcies a l’encert exterior d’Andrea Vilaró i l’equip per fi es distanciava (47-37) amb una màxima diferència que deixava al seleccionador canadenc de nacionalitat Espanyola, Víctor Lapeña, amb cara d’insatisfacció. L’entrada en joc de Leo Rodríguez i Mariona Ortiz aportava solucions a una selecció per moments gris i el grup tancava el partit amb una victòria (48-61) per recuperar sensacions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)