Eurolliga

Barça-Madrid, al 125è aniversari

Eurolliga. Els blaugrana coneixen el camí cap al títol europeu, on s’estrenaran a Kaunas probablement contra Jokubaitis i tindran un inici plàcid rebent l’Alba de Berlín i el Mònaco

El Barça ja coneix el seu camí cap a l’objectiu d’aixecar el seu tercer títol de l’Eurolliga. El plat fort serà el 29 de novembre, en la dotzena jornada, quan el Palau Blaugrana viurà el clàssic coincidint amb el 125è aniversari de la fundació del club. Els de Joan Peñarroya tindran un calendari que anirà de menys a més perquè arrencarà a la pista del Zalgiris Kaunas, on té molts números de tornar Rokas Jokubaitis, que està negociant el seu retorn tot i que el Barça li haurà de pagar bona part de la fitxa que tenia signada. El Barça rebrà l’Alba de Berlín, el Mònaco, anirà a la pista de l’Estrella Roja i rebrà el Villeurbanne. La lliga regular durarà fins l’11 d’abril amb vuit jornades dobles. El play-in serà del 15 al 18 d’abril; els quarts de final al millor de cinc partits seran del 22 d’abril al 7 de maig, i la final a quatre es disputarà del 23 al 25 de maig. Pablo Laso tindrà la seva estrena com a tècnic del Baskonia al Buesa Arena contra el Partizan i es retrobarà contra el Madrid el 15 d’octubre. El clàssic de la segona volta serà al Wizink Center el 27 de febrer d’un equip que podria fer oficial el fitxatge de l’ex Manresa i ex NBA Serge Ibaka.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)