ACB

El Barça anuncia la finalització del contracte de Jokubaitis

Rokas Jokubaitis (1,93 m, 2000) no seguirà al Barça la temporada 2024/25 tot i que tenia contracte en vigor. El FC Barcelona i el jugador lituà han arribat a un acord per finalitzar la relació contractual que unia ambdues parts fins al 30 de juny del 2025. El club li agraeix l’esforç per resoldre la seva situació contractual i la seva actitud durant tots aquests anys. La marxa del lituà és la quarta del nou projecte al capdavant del qual hi ha el tècnic Joan Peñarroya. Anteriorment el Barça s’havia desprès de Nikola Kalinic, Óscar da Silva i Oriol Paulí. Per contra, de moment, el nou Barça de Joan Peñarroya només ha fitxat a l’escorta nord-americà Kevin Punter i al base Juan Núñez.

Jokubaitis, que sembla a prop del Macabbi Tel-Aviv, va arribar a Barcelona l’estiu del 2021, procedent del Zalgiris de Kaunas, el seu club de formació, avalat pel tècnic Saras Jasikevicius. El base lituà, que ha viscut tres temporades vestit de blaugrana, ha disputat un total de 244 partits entre la Lliga ACB (116), l’Eurolliga (112), la copa del Rei (7), la Supercopa (5) i la Lliga Catalana (4). Aquesta temporada ha acreditat 7,2 punts, 1,4 rebots i 2,7 assistències en 16:47 minuts a l’ACB, en la qual ha jugat 35 partits. A l’Eurolliga, ha fet 5,6 punts, amb 1,6 rebots i 2,4 assistències per partit, en 15,5 minuts.

En la seva primera temporada va ser escollit com a millor jugador jove de l’Eurolliga. Jokubaitis ha guanyat una Lliga ACB (2023), una copa del Rei (2022) i dues Lligues Catalanes (2022 i 2023).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)