Lliga femenina

Jordi Sargatal segueix al costat de Roberto Íñiguez

L’Spar Girona renova Jordi Sargatal (1981) com a segon entrenador de l’Uni, una tasca que el tècnic durà a terme per segona temporada després d’incorporar-se l’estiu passat al club gironí. “Ha sigut una experiència molt intensa i gratificant durant part de la temporada. Crec que puc seguir sumant amb l’staff, amb els nous reptes. Amb en Roberto hem tingut molt bona connexió. Podem continuar creixent i coneguen-nos més. Les noves incorporacions són molt il·lusionants. Esperant que la gent gaudeixi de l’equip i fer un joc que realment sigui atractiu i sòlid” diu l’entrenador interí de l’Spar entre la destitució d’Antoja i l’arribada d’Íñiguez, al llarg d’una setmana en la què l’equip va sumar dues victòries, a casa contra l’Szekszard en l’Eurocopa i el Gernika en la lliga, respectivament.

Laia Palau, la directora esportiva de l’Uni i artífex de l’arribada de Sargatal des del Bàsquet Girona, del qual en va ser el tècnic de l’ascens a l’ACB, en destaca: “la seva capacitat de treball, la seva fermesa i el fet de saber estar en moments difícils de la temporada”. “Pensem que és una gran peça per donar solidesa a aquest staff tècnic per la temporada vinent” hi afegeix la barcelonina.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)