ACB

El Girona defineix el cos tècnic de Fotis Katsikaris

El psicòleg, Alex Lattinjak, el preparador físic Guillem Ferrer i la fisioterapeuta Marina Agustí son les novetats que tindrà el cos tècnic del Bàsquet Girona 2024/25, que seguirà liderant el grec Fotis Katsikaris, que encara no es coneixien. El tècnic grec, que al gener va agafar les regnes de l’equip després de la sortida de Salva camps i Lluís Riera, manté Àlex Formento i Miki Fuentes d’assistent, una tasca per a la qual també s’incorpora Darryl Middleton. Lattinjak i Ferrer ja formaven part de l’estructura del club i si el primer ja va treballar al primer equip en el tram final del darrer curs, el segon substitueix Arnau Sacot, vinculat al club des de la seva fundació.

Agustí s’incorpora per donar suport al fisioterapeuta principal, Sergi Juanola, que segueix en un cos tècnic al qual també hi havia Dídac Masvidal com a doctor i Albert Juncà com a team manager. Clàudia Batlle és la player operations manager i Jesús Escosa, el General Manager, encapçalant una estructura en la què també s’hi han incorporat Fernando San Emeterio en la direcció esportiva i Erick Moleiro per a les tasques d’scouting.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)