Lliga femenina 2

Pacisa, patrocinador del primer equip del GEiEG

El GEiEG estarà patrocinat per Pacisa, l’empresa de protecció contra incendis de Vilablareix, en el sisè curs del conjunt grupista a la Lliga Femenina 2. “Creiem que és molt important recolzar l’esport amateur, i especialment el femení. Som una empresa familiar amb uns valors que encaixen a la perfecció amb la identitat del GEiEG” diu el delegat de l’empresa a Girona, Miquel Coll.

El GEiEG compartirà patrocini amb l’Alcobendas, de la Lliga Challenge, i durà la seva imatge a la part frontal de la samarreta en els partits de la competició nacional i els de l’estatal; en les quals també afegirà el seu nom al costat del club gironí.

Bernat Vivolas torna a la banqueta de l’equip, que comença a entrenar-se el 19 d’agost i que s’estrenarà l’11 de setembre al pavelló Lluís Bachs contra el Mataró en la Lliga Catalana Femenina 2 i el 5 d’octubre, també a casa, amb l’Andratx com a visitant. Mar Carbó, que arriba procedent del CEEB Tordera també de l’LF2, és fins ara la única cara nova de la plantilla; de la qual Anna Jódar per motius professionals n’és l’única baixa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)