Més bàsquet

Espanya jugarà la final del 3x3 contra Canadà

La selecció espanyola de bàsquet femení en 3x3 s’ha classificat per a la final després d’una ajustada victòria davant una de les candidates a obtenir l’or, la selecció dels Estats Units. L’equip, format per Sandra Ygueravide, Vega Gimeno, Juana Camilion i Gracia Alonso de Armiño, ha vençut 18-16 en el duel disputat aquesta tarda. El partit l’ha sentenciat la jugadora de l’Spar Girona, Sandra Ygueravide, des de la línia de tir lliure.

Les americanes, que tenen a Dearica Hamby, Cierra Burdick, Hailey van Lith i Rhyne Howard, no han pogut aturar a Espanya i no podran revalidar l’or aconseguit a Tòquio l’any 2021. Cal recordar que una de les figures de l’equip, Cameron Brink, es va trencar els lligaments creuats poc abans de l’inici dels Jocs.

Espanya, que ha fet història assegurant-se la primera medalla en aquesta disciplina, jugarà la final contra Alemanya (avui, 22 h). Ho farà sota l’atenta mirada d’un staff català format per la seleccionadora Anna Junyer, l’entrenadora Núria Martínez i la fisioterapeuta Beti Orden. D’altra banda, les teutones han vençut al Canadà per la mínima (16-15). El partit pel bronze també serà aquest vespre, a les 21 h.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)