ACB

Sant tornem-hi, Girona

Bàsquet. ACB. La plantilla, amb sis cares noves, arranca la preparació i posa fil a l’agulla per començar la seva tercera temporada en la Lliga ACB

Toca treure la pols a les esportives. El Bàsquet Girona va estrenar ahir el nou curs amb un primer entrenament a Fontajau que va servir de presa de contacte i, alhora, de retrobament. L’equip encara la que serà la seva tercera temporada a l’ACB en un any històric en què el club presidit per Marc Gasol celebra el desè aniversari.

L’espina dorsal que es manté del curs passat —formada per Ike Iroegbu, Juani Marcos, Maxi Fjellerup, Sergi Martínez, Yves Pons, Mindaugas Susinskas i Jaume Sorolla— va tenir la primera trobada amb el bloc de nous jugadors com Guillem Ferrando, Aljami Durham, Nike Sibande, Juan Fernández i James Nnaji. Aquest últim encara s’està recuperant dels seus problemes a la columna lumbar, que el van obligar a passar per la sala d’operacions. No hi és encara l’argentí Francisco Cáffaro, que s’espera que s’incorpori aquest cap de setmana. El seu compatriota Juani Marcos va valorar la primera sessió d’entrenaments: “És bo conèixer-nos i veure com estem a la pista. Anirem introduint coses i integrant-nos.”

Pel que fa a l’staff, s’ha incorporat Darryl Middleton, que ahir ja va començar a donar les primeres indicacions com a assistent. D’aquesta manera el tècnic Fotis Katsikaris tindrà un equip de tres completat amb Àlex Formento i Miquel Fuentes.

El primer test de l’equip serà el dia 28 d’agost a Sant Julià de Vilatorta en l’amistós contra el Baxi Manresa. Aquest serà l’únic partit del grup abans de marxar de gira a la Xina juntament amb el Barça. L’afició s’haurà d’esperar fins al dia 8 de setembre per viure el primer partit a Fontajau. Serà un amistós contra el Ratiopharm Ulm alemany que el club vol que esdevingui una celebració per commemorar aquesta dècada de vida de l’entitat.

Amistós St. Julià de Vilatorta
Girona - Baxi Manresa 28 agost
Amistós Fontajau
Girona - Ratiopharm Ulm 8 setembre
Amistosos Xina
Z. Guangzhou Lions - Girona 31 d’agost
Girona - Barça 2 de setembre
Lliga Catalana. Tarragona
Girona - MoraBanc 11 de setembre
Girona - Barça 13 de setembre
Amistós Salou
Girona - Lleida 21 setembre
ACB
Unicaja - Girona 28 de setembre
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)