ACB

Els sis jugadors nous del Girona, il·lusionats amb el projecte

D’una tacada, el Bàsquet Girona ha presentat avui als sis nous jugadors del curs: Juan Fernández, Francisco Cáffaro, James Nnaji, Nike Sibande, Aljami Durham i Guillem Ferrando. La resta de components de l’equip de Fotis Katsikaris són Ike Iroegbu, Juani Marcos, Maxi Fjellerup, Sergi Martínez, Yves Pons i Jaume Sorolla, que continuen del curs passat. Els sis presentats han coincidit a afirmar que es van sentir atrets pel projecte il·lusionant del Girona, que els suposava “una gran oportunitat” i s’han mostrat molt motivats amb les possibilitats de l’equip que prepara Fotis Katsikaris. “Com a equips jove hem de saber sofrir i saber gestionar aquests moment i saber aprofitar els bons. Ara estem patint físicament i preparant-nos”, explica Guillem Ferrando.

El Girona obrirà la tanda d’amistosos de pretemporada dimecres a Sant Julià de Vilatorta contra el Baxi Manresa. L’endemà marxarà a la Xina, on s’estarà fins al 3 de setembre i hi disputarà un duel contra els Zhejiang Guangsha Lions i un altre contra el Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)