ACB

Katsikaris: “No hem tingut l’energia que havíem de tenir”

El Bàsquet Girona va estrenar la temporada aquest dimecres amb una contundent derrota contra el Baxi Manresa (100-68) en un partit per agafar rodatge.

El tècnic, Fotis Katsikaris, va reconèixer en declaracions postpartit la superioritat del Manresa. “Era el primer partit i no ha sortit com esperava. He sentit que no hem tingut l’energia que havíem de tenir. Ells estaven més rodats, han posat pressió i ens han generat problemes. És un partit per aprendre com està la lliga, com està la situació i com estem nosaltres”, assegurava el grec.

L’hel·lè insistia que era un primer test per veure el nivell del grup. “No m’ha agradat l’energia. Hauríem d’haver sigut més enèrgics, en alguns moments hem anat bé, però durant tot el partit hem anat per darrere”. D’altra banda, el tècnic exposava que caldrà veure com afecta la gira asiàtica que l’equip farà a Hangzhou (Xina) on disputarà dos partits abans de retornar a Fontajau per rebre a l’Ulm alemany el 8 de setembre.

“Ara tenim aquest viatge, tenim pocs entrenaments perquè allà tenim dos partits i quan tornem tenim un partit més. (...) Tornant tenim un entrenament, el partit contra l’Ulm i la Lliga Catalana. Hem de parlar individualment amb els jugadors per analitzar el que hem fet malament. Ara estarem 5 dies junts, a veure com està l’equip” exposava el tècnic, alhora que afegia “No hem jugat pràcticament res del que havíem preparat. Crec que tenim temps per veure, millorar i tapar les nostres carències. Vull veure també el caràcter de l’equip després d’una pallissa en aquest primer amistós”, finalitzava.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)