Lliga femenina

Spar Girona - Castelló, per la Diada a Platja d’Aro

El partit es jugarà al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro, amb entrada gratuïta

L’Spar Girona afegeix un amistós en el seu calendari de partits de pretemporada, el primer dels quals és aquest dissabte a Calonge (19 h) contra el Latas en la reedició del duel disputat fa un any. L’Uni jugarà l’11 de setembre (12.45 h) a Platja d’Aro contra el NBF Castelló, ascendit el curs passat de la Lliga Femenina 2 a la Lliga Challenge .

“Estem encantats d’acollir un partit de bàsquet en l’àmbit professional. Des de Platja d’Aro busquem donar a conèixer un esport de qualitat” diu el Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, Marc Medina, que qualifica el club gironí com un referent a la demarcació. El partit serà al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro amb entrada gratuïta fins que es completi l’aforament del pavelló.

L’Spar Girona, que ja havia jugat a Platja d’Aro contra el Iekaterinburg (2016) o el Barça CBS (2002), du a terme la seva presentació oficial aquest divendres a Sant Antoni de Calonge; a la Plaça de la Pau situada al Passeig Marítim. El València a Tarragona el 15 de setembre i l’Estudiantes a Sant Andreu de Llavaneres el dia 26 completen el calendari d’amistosos del conjunt gironí, que el dia 20 a Vic té la semifinal de la Lliga Catalana contra el Joventut i, si la supera, la final el diumenge contra el Cadí o el campió de la competició nacional de la Lliga Challenge –Santfeliuenc o Lima-Horta.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)