Lliga catalana

El bàsquet català, imparable

Bàsquet. La federació catalana presenta les lligues catalanes, en què participaran 43 equips en diferents categories; la novetat és en l’ACB, en què hi ha sis equips i es farà una lligueta

L’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona va ser el marc ahir de la presentació de les lligues catalanes AON. Enguany hi haurà un total de 43 equips participants en les diferents categories: ACB (6), Lliga Femenina (3), lliga Challenge (2), primera FEB (6), Lliga Femenina 2 (8) i lliga EBA (18). El president de la FCBQ, Ferran Aril, va fer una crida a tota l’afició del bàsquet a gaudir d’aquesta competició i va destacar la bona salut del bàsquet català. També va parlar Berni Álvarez, exjugador de bàsquet i nou conseller d’Esports de la Generalitat de Catalunya, que va destacar la importància de la creació de la nova conselleria d’Esports, amb il·lusió i forces renovades per potenciar l’esport. En l’acte també hi va haver representació de directius i jugadors de diferents clubs. Els pròxims dies ja començaran a disputar-se les diferents competicions. Enguany hi ha com a novetat que la competició ACB serà en format de lligueta perquè hi ha sis equips de la FCBQ. Es disputarà al pavelló Catalunya de Tarragona, on ja es va disputar fa dos anys i on es vol retre homenatge a Salva Maldonado per la seva trajectòria com a tècnic.

LES REACCIONS

És un moment dolç del nostre esport i les lligues catalanes en són un reflex
Ferran Aril
president de la fcbq
És una sort per a Tarragona aplegar la lliga ACB, és una forma de promoure la territorialitat
l
Berni Álvarez
conseller d’esports

Penya-Lleida a Olot avui; Barça i Girona, a casa

X.B.

Avui la Penya i el Lleida juguen un amistós a Olot (20 h). El Barça arriba avui de la gira per la Xina, on segons subratlla el president de la secció, Josep Cubells, van tenir “reunions ja que hi ha molt interès a relacionar-se amb el Barça de bàsquet”. El Girona va tornar ahir de la Xina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)