ACB

Pustovyi (22 punts) i Dotson (17) lideren la Penya (86-76)

Els verd-i-negres han sumat la tercera victòria a la pretemporada

El Joventut ha superat el Casademont Saragossa (86-76) sense Dubljevic, que està lesionat, ni Bell-Haynes. és la tercera victòria en quatre partits de pretemporada. Els més destacats han estat Pustovyi, que està en un moment òptim amb 22 punts, i el base Dotson (17). El partit l’han xiulat tres àrbitres de la Federació Espanyola perquè els ACB estan d’stage a Tarragona. El jove Ian Platteeuw ha fet els seus primers punts de pretemporada. Pep Busquets ha anat convocat per primera vegada després de quedar-ne fora en els tres primers partits però no ha jugat. Pustovyi (12 punts), amb la baixa de Tomic, s’ha tornat a multiplicat i juntament amb Dotson (11) han marcat el ritme d’una primera part molt igualada. Al descans dominaven els de Dani Miret 45-41. Pustovyi (18 punts) ha continuat dominant sota el cèrcol per mantenir l’avantatge verd-i-negre abans del final del tercer quart (61-57). En el tram decisiu el tercer triple de Hanga seguit sense error i una recuperació de l’hongarès ha obligat el temps mort aragonès (74-70). Dos accions de mèrit de Langarita han servit per empatar el matx (74-74). Dotson (17 punts) ha assumit galons i ha clavat un triple (78-74). La Penya ha lidarat un parcial final de 12-2 que ha sentenciat. El pròxim partit verd-i-negre serà dimecres ja a la Lliga Catalana a Tarragona contra el Baxi Manresa (20.30h).