Lliga catalana

“No anem a la lliga a fer proves”

Bàsquet. Lliga Catalana ACB. Dani Miret mostra l’ambició del Joventut en una competició que la Penya no guanya des de fa setze anys (2008); Tomic i Allen sembla que podran estar a punt

La Penya va fer ahir l’atenció als mitjans abans de la Lliga Catalana perquè desprès ja no la podrà fer perquè va del 16 al 22 a la Xina per fer-hi una gira i el 25 ja debutarà a l’Eurocopa. El tècnic Dani Miret va assistir ahir a la seva primera reunió a l’ACB dels entrenadors i directors tècnics per conèixer Martin Bertran, cap d’arbitratge de l’ACB, i la línia que se seguirà i que s’ha explicat aquest passat cap de setmana a l’estada que han fet els àrbitres a Tarragona. La Penya, que no guanya la Lliga Catalana des del 2008, te com a objectiu tornar a aixecar el títol, com ha subratllat el tècnic verd-i-negre: “No ens prenem la competició com un banc de proves, anem a competir, és un títol i uns partits en què ens fa il·lusió que la gent comenci a veure’ns i a il·lusionar-se amb l’equip.” Miret ha parlat del seu equip en els quatre amistosos que han fet: “Encara ens estem coneixent. Tenim jugadors nous. Això no és excusa per donar el màxim esforç i preparar-nos mentalment. Fa temps que treballem i el que volem és donar una imatge com a equip i donar un nivell el més alt possible.” Miret diu que Tomic i Allen podrien estar a disposició del tècnic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)