ACB

Campazzo és l’amo del clàssic i elimina el Barça (89-83)

El base argentí ha robat una pilota amb 82-80 que ha estat decisiva

El Barça ha quedat eliminat de la Supercopa pel Madrid (89-83), campió les últimes sis edicions. Els blaugrana han anat quasi sempre a remolc i mai han perdut la cara al matx. E n un final d’infart la qualitat de Campazzo (MVP en tres dels últims sis títols blancs) ha tornat a marcar la diferència amb 18 punts, 5 rebots, 6 assistències i 33 de valoració.

El primer quart ha arrencat amb un Barça inspirat (4-10) però els blancs han fet ràpidament un 7-0 al ritme de Campazzo (10 de valoració) i un Rathan-Mayes amb massa protagonisme llançant 5 tirs de camp i errant 4 dels 5 tirs lliures. Els blaugrana han trobat a Parker com a referent ofensiu (5 punts) i els blancs flotant a Satoransky en el triple. La màxima dels de Chus Mateo ha arribat després de l’explosió d’Abalde que amb 8 punts seguits ha provocat el temps mort de Peñarroya (32-24). La reacció del Barça ha estat immediata i també d’un actor inesperat: Brizuela. El basc ha fet 3/3 triples i primer ha liderat un 0-8 i després ha posat el Barça per davant (41-42). La sortida del tercer quart els blancs han trobat els seus referents amb Campazzo, Musa, Hezonja i Tavares que, sense fer soroll (9 punts i 5 rebots), ha començat a dominar per agafar un nou sostre (60-48). Parker ha mantingut el Barça dins el partit amb un 2+1 i dos triples d’Abrines (63-57). Campazzo s’ha encarregat de fer una estirada que semblava que podia ser decisiva (60-48) però el Barça s’ha tornat a enganxar el matx i Brizuela ha disposat del triple per capgirar el marcador però ha errat (69-67). Però qui sí que ha empatat ha estat Anderson (75-75). En un final d’infart, Hezonja ha fet un 2+1 (80-77). Ha respòs Satoransky amb un triple (80-80). Tavares ha assumit galons (82-80) i en el següent atac Campazzo ha recuperat la pilota en una passada dolenta de Vesely (84-80) i ha estat decisiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)