2a FEB

Carles Rofes: “L’equip ha girat full”

“L’equip ha girat full, dilluns vam fer una bona reflexió i l’equip ja es va entrenar molt bé en la línia com havíem treballat la setmana anterior i no només de cara el Mataró sinó per preparar-nos per ser el millor equip possible cada setmana i cada entrenament” assegura Carles Rofes, tècnic del Bisbal Bàsquet, sobre la derrota en el debut a la categoria com a local, que qualifica com un mal dia: “No va ser un dissabte massa fàcil, no només per la derrota en sí ni els 30 punts sinó per la forma. No vam estar gens bé en la mentalitat, ni com a grup ni individualment, i això ens deixa tristos i preocupats. A més, fer-ho a casa davant la nostra gent, que havia omplert el pavelló i amb tot l’esforç del club per tenir-ho tot a punt no va ser un bon dissabte”

“Tens un equip al davant que mira de dominar al màxim el ritme del partit, tant en atac com en defensa, i sabem del potencial que tenen a la línia exterior, per jugar tota la pista i també des del tir de tres. Aquest any amb la incorporació de [Boban] Jacdonmi al pal baix tenen més alternatives” destaca Rofes sobre el Mataró, a qui visiten aquest dissabte (19 h) i que recorda: “Venen de guanyar el Palma, que és un dels equips punters de la lliga, en el primer partit. I els vam patir fa poc a la lliga catalana [82-79] que tot i fer un partit seriós nosaltres no vam aconseguir treure’l ”. “Sempre que jugues a allà necessites un 300% per l’ambient que es crea i per l’equip que tens al davant. Confiem que ho podem fer.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)