Lliga femenina

La Penya remunta en el darrer quart i derrota l’Ensino (72-67)

La Penya ha sumat avui contra l’Ensino el seu segon triomf en la Lliga Femenina per 72-67 (18-19, 18-15, 13-22 i 23-11) en el seu debut a l’Olímpic gràcies a una gran reacció en el darrer quart quan perdia de 7 al final del tercer. Les màximes anotadores del conjunt verd-i-negre han estat Alima Dembelé(16) i Helena López (15).

L’equip de Jordi Vizcaíno ha arribat al descans amb un marge mínim (36-34) en un primer temps costerut en què la visitant Howard ha fet mal amb 11 punts i l’Ensino ha anotat 3/8 en triples. La millor anotadora de la Penya ha estat Alima Dembelé (8 punts), seguida de Deva Bermejo (7). El tercer quart, però, ha estat fatídic per a les locals, que l’han perdut per 13-22 i no han pogut frenar l’atac de l’Ensino: 49-56. La remuntada en el darrer quart ha estat brutal. La Penya ha empatat a 4:43 del final (61-61) i s’ha posat per davant en un contraatac de Coulibaly. L’Ensino ja no ha tingut resposta.