ACB

Rafa Villar: “La victòria contra el Baxi Manresa ens ha donat un plus de confiança”

El jugador de l’Hiopos Lleida, Rafa Villar, ha declarat que “calia” aconseguir la primera victòria en el partit de diumenge davant el Baxi Manresa (83-81) perquè, en la seva opinió, li ha donat un “plus de confiança” a l’equip. Respecte al seu proper partit de diumenge davant el Río Breogán, Villar ha destacat la dificultat del matx: “És un dels partits que hem de guanyar sí o sí. És molt important que puguem sumar, però al final això és l’ACB i costa molt guanyar els partits, per això ho haurem de donar tot per endur-nos la victòria”.

Pel que fa a la situació de l’equip, el base barceloní ha apuntat que estan “en una bona dinàmica” i que tots els jugadors s’estan acabant de conèixer. En aquest sentit, Villar ha afegit que quan estiguin al “cent per cent” sortirà tot increïble. El base també ha parlat sobre la seva situació personal en aquest principi de temporada: “Estic content amb el meu inici de campanya, crec que intento ajudar sempre l’equip i en escenaris com el Barris Nord és on em sento més còmode”.

A més, el jugador del Lleida ha remarcat el paper del seu pavelló, el Barris Nord, i ha explicat que en sortir del vestidor davant el Barça se li van posar “els pèls de punta”. Villar ha destacat que està “molt content” amb la “implicació” de la gent de Lleida amb l’equip i que espera que segueixin així “en els bons i els mals moments”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)