ACB

El Bàsquet Girona canvia la pilota per la recollida de brossa

Alguns dels jugadors de la plantilla del Bàsquet Girona s’han unit a la brigada municipal en una jornada d’acompanyament i conscienciació de la cura del litoral gironí. Aquesta recollida, segons indica el club, forma part de les col·laboracions periòdiques del Bàsquet Girona amb iniciatives locals i internacionals dedicades a la protecció ambiental. La comitiva Girona ha estat formada per jugadors i jugadores de la base, treballadors del club, i jugadors del primer equip com Guillem Ferrando i Aljahmi Durham. El general manager, Jesús Escosa, tampoc s’ha perdut la cita. La comitiva l’ha completat el personal del servei de recollida d’escombraries.

“Pensem que és part de la nostra responsabilitat com a entitat organitzar jornades periòdiques com la d’avui per a conscienciar als joves de la importància de la sostenibilitat del planeta que és tasca de les noves generacions y de les velles generacions” ha apuntat Jesús Escosa. D’altra banda, la responsable de l’àrea de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) del Bàsquet Girona, Clàudia Batlle, ha afegit que “creiem fermament que l’esport pot canviar el món. Més enllà de la competició, és una eina poderosa per transformar la nostra societat i el nostre planeta”. El club ha realitzat aquesta jornada d’acompanyament i conscienciació en el marc del Dia Mundial en Contra del Canvi Climàtic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)