2a FEB

El Sol Gironès s’estrena a casa amb un triomf molt treballat (59-51)

Tercera victòria en 4 partits per al Sol Gironès, que s’estrena a la categoria com a local en un partit molt disputat al Pavelló Vell amb Xevi Torrent carregant-se l’equip a l’esquena a l’últim quart i acabant amb 13 com a màxim anotador del Bisbal, que tenia en Lamin Dibba el factor desequilibrant en el desenllaç.

Aragonès amb tres triples seguits consolidava el millor inici visitant (3-11 a 6:10), amb Solé anotant la primera cistella local (3-2 a 7:40). El primer triple bisbalenc sortia de les mans de Planas (12-13) quan Carles Rofes havia sacsejat l’equip amb 4 canvis de cop –es quedava Dibba, que s’asseia després amb 6 rebots. L’esmaixada a dues mans de Santana era la única cistella del Salou en els primers 5 minuts del segon quart, quan els locals recuperaven la iniciativa 25-21 però després no trobaven la continuïtat ofensiva i es quedaven amb el triple de Viejo (28-27) fins a la mitja part (28-29).

Els triples de Solé (32-29), Torrent (35-33) i Valera al límit de la possessió (38-36) eren les cistelles del Bisbal en joc fins el 40-41 de Cabrera a 1:30 per acabar el tercer quart.

Solé obria l’últim quart amb el seu segon triple (43-41) i Dibba s’estrenava en l’anotació a passada de Torrent per sota les cames de Santana en la continuació a 7:13 (48-44). El saltenc sol després de recuperació establia la màxima negra (50-44). Dibba l’enfilava d’ofensiu però el quart d’Aragonès (52-47) i Martínez sol després de recuperació forçaven el minut de Rofes a 3:40 (52-49), després del qual el triple de Toni Espinosa i un tap de Dibba donaven aire als locals. El gambià a 27 segons d’ofensiu es rescabalava del 55-51 per haver tocat la xarxa (57-51) i assegurant el rebot defensiu de dos triples fallats pel Salou a 12,5, Torrent tancava el marcador amb 2/2 de 4,60 m.