ACB

Oriol Paulí impulsa al Lleida cap a la segona victòria consecutiva (77-81)

L’Hiopos Lleida buscava la segona victòria consecutiva i l’ha aconseguit (77-81) amb un partit treballat al Pazo Provincial dos Deportes de Lugo davant un dur Breogán que, tot i tenir opcions per endur-se el partit, ha topat amb l’aparició estel·lar d’Oriol Paulí. El català ha estat decisiu amb 10 punts al darrer quart que han permès al seu equip endur-se el partit i segellar un nou triomf, aquesta vegada fora de casa. El màxim anotador del partit ha sigut Darrun Hilliard amb 18 punts.

El partit començava amb una declaració d’intencions, el Lleida volia prolongar el bon moment de forma que travessa i arrancava amb l’encert de Luka Bozic i Thomas Bropleh per endur-se un primer quart (22-29) marcat per l’encert exterior dels morats, que perforaven la línia exterior dels gallecs amb cinc triples. Els jugadors de Veljko Mrsic reaccionaven amb Toni Nakic i Charlie Moore, però el Lleida arribava al descans per davant (42-45).

El marcador s’alternava constantment. El Breogán reaccionava col·locant el 64-63 amb un triple de Hilliard II que semblava que portava als lleidatans pel pedregar, però Kenny Hasbrouck es posava l’equip a l’esquena per repartir joc i retallar distàncies 69-68. Els morats no volien renunciar a la victòria i Oriol Paulí apareixia també de tres per mantenir vives les esperances dels morats (75-73). Altre cop, Paulí, amb un triple des de l’estratosfera, avançava als visitants i deixava Veljko Mrsic amb cara de pomes agres. Amb 22 segons restants els jugadors de Gerard Encuentra tenien el partit allà on volien: 77-78 i possessió. Bropleh col·locava un +2 providencial des del tir lliure i l’errada de Moore en el llançament per empatar, permetia als visitants córrer a la contra i rematar el duel amb una cistella de Bozic que sentenciava amb un definitiu 77-81. Segona victòria del Lleida a l’ACB i aquesta, a més a més, amb l’eufòria de ser segellada fora de casa.