ACB

El Barça no pot frenar l’intractable líder Unicaja (103-96)

Willy Hernangómez no ha jugat ni un segon el partit

El Barça ha encaixat la segona derrota seguida a l’ACB a Màlaga després de perdre contra el Baskonia avui ho ha fet l Martin Carpena de Màlaga (103-96). Anderson, amb 19 punts, ha mantingut els blaugrana dins el partit però els de Peñarroya, en un final ajustat no han estat suficientment encertat. Willy Hernangómez no ha jugat ni un segon. L’Unicaja ha fet un homenatge a Will Thomas que s’ha retirat. La primera part ha vingut marcada per l’enfrontament d’Osetkowski, qui el Barça tenia fitxat a l’estiu, contra l’equip blaugrana. Ell ha aconseguit la primera cistella de l’Unicaja. L’encert de Kalinoski (10 punts) ha permès agafar nou punts de renda (37-28) després d’una cistella de Barreiro. Però al segon temps els blaugrana, amb Vesely fent un pas més, minuts d’inspiració de Metu i de Brizuela han liderat un parcial de 4-14 per remuntar el matx (del 70-57 al 74-71). D’allà fins al final hi ha hagut igualtat amb l’Unicaja més encertat que el Barça en accions puntuals que han marcat la diferència amb Perry com a líder (22 punts).